O NAMA

Kvalitet. Tradicija. Poverenje.

Grakom SN je porodična kompanija koja proizvodi parket i podove od najkvalitetnije hrastovine. Sa tradicijom dugom 25 godina u mogućnosti smo da ponudimo proizvod najvišeg kvaliteta.

Naš kredibilitet na tržištu je rezultat konstantne saradnje sa poznatim građevinskim izvođačima na područiju Beograda i šire u regionu uz stalno održavanje izvoznih narudžbina koje se pretežno odnose na našu saradnju sa zemljama Evropske unije.

Odgovorno poslovanje

Potrošači sve više tragaju za proizvodima koji su proizvedeni u skladu sa ekološkim i društvenim kriterijumima. Kada predstavljaju svoj FSC™ logo, kompanije time dokazuju da drvo koje koriste potiče od šuma koje su gajene na održiv način.

Grakom SN d.o.o. je posvećen i u potpunosti podržava odgovorne prakse gazdovanja šumama koje štite biodiverzitet i integritet ekosistema i koje imaju za rezultat dugoročne društvene i ekonomske koristi za ljudsku zajednicu.

Grakom SN d.o.o. poseduje validan FSC™ sertifikat koji je izdala nemačka sertifikaciona kuća TÜV Rheinland – Din Certco, broj licence FSC – C182795, čime se svrstava u red najprestižnijih proizvođača parketa u regionu. Svi naši proizvodi se izrađuju u skladu sa FSC™ CoC standardom čime smo omogućili transparentni tok dobara napravljenih iz kontrolisanih izvora duž lanca snabdevanja, a time podstičemo i podržavamo odgovorno upravljanje šumama.

FSC Public search

Ask about our FSC™ certified products

TIM

UPOZNAJTE Naš tim

Grakom SN Beograd zapošljava 50 ljudi. Svaki član našeg tima čini neizostavnu kariku u lancu proizvodnje najkvalitetnijeg dvoslojnih i masivnih podova, hrastovog parketa, lamela i briketa.

Dobro uigrana ekipa spremna je da odgovori na najveće izazove u procesu proizvodnje. Kvalitetna oprema, znanje i iskustvo čine naše proizvode prvim izborom svakog klijenta.