Grakom SN je porodična kompanija koja proizvodi parket i podove od najkvalitetnije hrastovine. Sa tradicijom dugom 25 godina u mogućnosti smo da ponudimo proizvod najvišeg kvaliteta. Naš kredibilitet na tržištu je rezultat konstantne saradnje sa poznatim građevinskim izvođačima na područiju Beograda i šire u regionu uz stalno održavanje izvoznih narudžbina koje se pretežno odnose na našu saradnju sa zemljama Evropske unije.

Gajimo ljubav prema drvetu

Naš savet za vaš najbolji izbor parketa, je pored generalnih smernica, sasvim sigurno direktan kontakt sa drvetom u našoj fabrici parketa. Taj vizuelni momenat sa drvetom zaista će vam pomoći da pronađete idealno rešenje za parket koji odgovara vašem osobitom prostoru i ukusu.

Postavljamo standarde

Otvoreni smo uvek za osvajanje nekih novih tržišta i kvalitetnih saradnika, što mogu potvrditi i različite dimenzije parketa i poda koje smo prilagodili evropskom standardu.

Naša vizija

Kvalitet proizvodnje, povoljne cene i poštovanje najviših standarda u proizvodnji parketa čine tri osnovna stuba na kojima se temelji naša vizija. Zadovoljstvo klijenata je, stoga, na prvom mestu liste prioriteta koje smo sebi zadali. Marljivost u radu, posvećenost i 25 godina iskustva učiniće Vaš dom lepšim, udobnijim i prijatnijim mestom za život.

Odgovorno poslovanje

Potrošači sve više tragaju za proizvodima koji su proizvedeni u skladu sa ekološkim i društvenim kriterijumima. Kada predstavljaju svoj FSC™ logo, kompanije time dokazuju da drvo koje koriste potiče od šuma koje su gajene na održiv način. Grakom SN je posvećen i u potpunosti podržava odgovorne prakse gazdovanja šumama koje štite biodiverzitet i integritet ekosistema i koje imaju za rezultat dugoročne društvene i ekonomske koristi za ljudsku zajednicu. Vodeća svetska sertifikaciona kuća SGS Beograd d.o.o. (punopravni član SGS Grupe), pod SGS SA akreditacijom za FM/FSC-COC program, izvršila je audit i izdala sertifikat o usklađenosti sa zahevima FSC™ CoC standarda u Grakom SN broj SGS-COC-009980, čime se svrstavamo u red najprestižnijih proizvođača parketa u regionu. Svi naši proizvodi se izrađuju u skladu sa FSC™ CoC standardom čime smo omogućili transparentni tok dobara napravljenih iz kontrolisanih izvora duž lanca snabdevanja, a time podstičemo i podržavamo odgovorno upravljanje šumama.

FSC™

Naš tim

Grakom SN Beograd zapošljava 50 ljudi. Svaki član našeg tima čini neizostavnu kariku u lancu proizvodnje najkvalitetnijeg hrastovog i jasenovog parketa, hrastovog briketa i građe. Dobro uigrana ekipa spremna je da odgovori na najveće izazove u procesu proizvodnje. Kvalitetna oprema, znanje i iskustvo čine naše proizvode prvim izborom svakog klijenta.

Call Now ButtonPozovite nas